Fikse brand tegen gebouw Leger des Heils

Emmeloord – Op zaterdagavond 10 januari werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een brand aan het Achterom in Emmeloord. De brand woedde in een container, die tegen het gebouw van het Leger des Heils aan stond.

De brand werd om 21:55 uur bij de brandweer gemeld. Ter plaatse bleek er vermoedelijk ook brand in het gebouw te zijn. Hiervoor kwam er assistentie van een tweede blusvoertuig en een hoogwerker uit Lelystad. Het vuur was snel onder controle waardoor verdere uitbreiding werd voorkomen. Binnen trof de brandweer uiteindelijk geen brand meer aan. Alleen de rook was naar binnen getrokken waardoor het brandalarm afging. De brandweer heeft het pand geventileerd.

Er raakte niemand gewond bij de brand. Wel liep het gebouw wat beschadigingen op. De politie gaat er vanuit dat de brand is aangestoken. Ze zijn daarom opzoek naar getuigen die rond 21:55 uur iets verdachts hebben gezien. Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer