Ernstig ongeval op Zuidwesterringweg

Tollebeek – Op de kruising Zuidwesterringweg/Karel Doormanweg heeft maandagmiddag 10 mei rond 12:45 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Naast de brandweer, politie en twee ambulances, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse.

Een bestelbusje en een personenauto kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De automobilist raakte zwaargewond en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De bestuurder van het busje raakte ook gewond, maar was al uit zijn voertuig voordat de hulpdiensten arriveerden. De twee betrokkenen zijn per ambulances naar een ziekenhuis gebracht.

De Karel Doormanweg en Zuidwesterringweg waren lange tijd afgesloten vanwege politie-onderzoek. Omdat de kruising van het ongeval op de Tulpenroute ligt – die vanaf vandaag met twee weken is verlengd – moesten de voertuigen die deze route volgden een flink stuk omrijden. Daar was niet iedereen het mee eens, dus werden sommige automobilisten stevig door de politie toegesproken.
Een reactie op “Ernstig ongeval op Zuidwesterringweg”

Forse schade bij aanrijding op N713 – Regio25.nl zei:

[…] kruispuntOp deze kruising gebeuren vaak aanrijdingen, waarvan ook ernstige. Vorig jaar mei raakte een automobilist zwaargewond bij een tweezijdig […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer