Drie branden achter elkaar in Emmeloord

Emmeloord – Op drie verschillende plekken in Emmeloord zijn in de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 oktober branden geweest.

Op de carpoolplaats werd rond 23:30 uur de melding gedaan van brand in een geparkeerde bakwagen. Deze stond al snel in lichterlaaie. De vlammen kwamen meters hoog waardoor ook de bomen er omheen deels werden verbrand. De brandweer heeft bij aankomst direct een blussing ingezet en de ploeg uit Marknesse gealarmeerd voor assistentie. De brand was snel onder controle. De politie kon geen bevestiging over brandstichting doen, maar sluit dit niet uit. De Muntweg was korte tijd voor het verkeer afgesloten.

Binnen een uur na deze brand, kwamen er ook nog meldingen binnen van een tweetal containerbranden in Emmeloord. Eén aan de Gooilaan en de ander bij de Jumbo in de Lange Nering. De politie en de brandweerploeg uit Creil hebben deze twee brandjes geblust.

Of de drie meldingen met elkaar te maken hebben gehad, is nog onbekend. De politie doet hier onderzoek naar.
2 reacties op “Drie branden achter elkaar in Emmeloord”

Felle containerbrand snel geblust – Regio25.nl zei:

[…] brand in Emmeloord, maar het is onduidelijk of de containerbrand met de eerdere branden, van dinsdagnacht, te maken […]


Opnieuw twee verdachte brandjes – Regio25.nl zei:

[…] totaal, vanaf dinsdagnacht 3 oktober, zes branden geweest in Emmeloord. Voornamelijk containers en voertuigen zijn getroffen. De politie gaat bijna overal uit van brandstichting en heeft vannacht ook verdachte […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer