Dode bij groot ongeluk tijdens hagelbui

Emmeloord – Bij een groot ongeluk op de A6 van Lelystad richting Lemmer is donderdagochtend 28 april een persoon om het leven gekomen. Volgens de politie kwamen zes voertuigen met elkaar in aanrijding door een stevige hagelbui.

Het ongeval gebeurde rond 05:45 uur, ter hoogte van Emmeloord, tengevolge van gladheid op de weg. Getuigen spraken over een flinke hagelbui, toen ineens auto’s gingen glijden. Bij de aanrijding waren in totaal zes voertuigen betrokken. Eén van de inzittenden van de auto’s, een nog onbekende vrouw, overleefde het ongeluk niet. Drie andere inzitenden liepen lichte verwondingen op en konden na behandeling door ambulancepersoneel zelfstandig naar huis.

Vanwege de aanrijding werd de Rijksweg in beide richtingen afgesloten door Rijkswaterstaat. De afsluiting leidde tot een flinke chaos op de weg. Er werd een omleidingsroute ingesteld via de Domineesweg. Deze afsluiting heeft zeker drie uur geduurd, hierna konden de files langzaam aan oplossen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer