Dader vlucht na beroving in woonhuis

Emmeloord – Vrijdagmiddag 30 december vond een beroving in een woning aan de Meteorenstraat plaats. De politie zoekt getuigen.

Rond 12.00 uur werd bij de woning aangebeld. Nadat een bewoner de deur opendeed drong een jongeman de woning binnen. Onder bedreiging van een scherp voorwerp moesten de twee aanwezigen hun spullen afgeven. Met de spullen rende de verdachte de woning uit in de richting van de Urkerweg. Niemand raakte gewond.

In de omgeving zochten agenten naar de verdachte, ook werd een Burgernetactie gestart. Helaas zonder resultaat, want de verdachte werd niet aangetroffen. Het zou gaan om een man, rond de 20 jaar, 1.75 -1.80 meter lang met een tenger postuur. Hij droeg een zwarte jas, zwarte trainingsbroek, zwarte sportschoenen en had een zwarte muts op. Getuigen die iets gezien hebben en/of andere informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer