Caravan waait van onderstel op A6

Noordoostpolder – De politie en de berger kregen zaterdagochtend een melding van een bijzonder pechgeval op de A6 tussen Emmeloord en Nagele.

De harde wind had een caravan van zijn chassis geblazen. De caravan kwam op de vluchtstrook terecht en raakte gelukkig geen andere voertuigen.

De eigenaar, die het onderstel nog aan de trekhaak van zijn auto had zitten, stopte eveneens op de vluchtstrook en belde de hulpdiensten. Delta Berging heeft de ‘caravan’ vakkundig opgeladen en afgevoerd.

Een flinke domper voor de eigenaar: Hij had de caravan pas net gekocht en was onderweg naar huis in Brabant. De caravan is total loss verklaard, aldus de politie.

Code geel voor zware windstoten
Sinds woensdagavond waait het al flink. Het KNMI gaf donderdag code geel af voor zware windstoten en heeft dat voor vandaag weer gedaan. Er wordt gewaarschuwd om niet met lege aanhangers of caravans de weg op te gaan.F

Aan het einde van ochtend kregen wij vanuit @politie_oc_middennederland een melding dat er op de rijksweg A6 ter hoogte…

Geplaatst door Politie Noordoostpolder/Urk op Zaterdag 13 maart 2021



Laat een reactie achter

Reactie:



Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer