Camper uitgebrand langs Zwartemeerdijk

Ens – In de nacht van 21 op 22 november is aan de Zwartemeerdijk bij Ens een camper volledig door brand verwoest. Het voertuig stond geparkeerd op de kade naast het Ramspol.

De brandweer werd even na half vier gealarmeerd. Bij aankomst stond de camper al in lichterlaaie. Brandweerlieden zetten meteen de blussing in, al bleek er niet veel meer te redden. Het vuur werd met onder andere schuim bestreden.

Bij de camper stonden twee gasflessen. Men heeft nog één van de twee flessen veilig weten te stellen, echter was een andere fles al ontploft. De brand was hevig maar wel snel onder controle.

In de camper verbleef een ouder echtpaar. De man raakte bij de brand gewond en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsmaatschappij heeft de camper, of wat er nog van over was, afgesleept. Over de oorzaak van de brand is nog niets duidelijk.

Foto’s: Maikel HendriksenLaat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer