Busje botst tegen boom door gladheid

Noordoostpolder – Sneeuw en gladheid zorgden maandagavond 15 en dinsdagochtend 16 januari voor meerdere ongevallen in de polder.

Op het Wrakkenpad in het buitengebied van Creil vond dinsdag rond 11:30 uur een éénzijdig ongeval plaats.

Een bestelbus van de veel geziene Kaasboer Siebren raakte door de sneeuw van de weg, waarna het voertuig met de zijkant tegen een boom botste. Het busje vervoerde kaas, eieren en andere producten, dat door de klap uit de laadruimte viel.

De kaasboerin raakte gewond en is door de hulpdiensten uit het busje gehaald. De brandweer knipte de deur open om de bestuurster te kunnen bevrijden. Vervolgens is de vrouw met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde niet ter plekke te komen.

Een berger heeft het zwaar beschadigde busje afgesleept. De producten, die op de weg terecht waren gekomen, zijn door de politie en een andere werkneemster van de kaasboer opgeruimd. Het Wrakkenpad was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Meedere ongelukken
Er waren de afgelopen 24 uur meerdere ongevallen door sneeuw en gladheid in de Noordoostpolder. Maandagavond gleed een auto van de A6 bij Emmeloord. De automobilist bleef ongedeerd.

Op de kruising van de Ruttenseweg met het Schoterpad bij Rutten botste dinsdagochtend een auto tegen een boom. Hierbij raakte de bestuurder gewond. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer