Brandweer Ens assisteert bij grote brand

Ens/IJsselmuiden – Een zeer grote brand heeft woensdagavond 22 juni een fietsenwinkel aan de Veenstraat in IJsselmuiden volledig verwoest. Korpsen uit meerdere plaatsen, waaronder uit Ens, kwamen met verschillende voertuigen assisteren.

De brand brak door nog onbekende oorzaak omstreeks 18:15 uur uit in de rijwielzaak. Al snel was sprake van een uitslaande brand en schaalde de brandweer op naar het sein ‘zeer grote brand’. Voertuigen uit IJsselmuiden, Kampen, Genemuiden, Zwolle, Heino, Steenwijk en Ens kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. In de wijde omtrek was een zwarte rookpluim te zien. Ook vanuit de Noordoostpolder kwamen berichten dat de rook zichtbaar was. Dit kwam vooral omdat de wind naar de polder toe stond.

De brandweer gaf om 22:00 uur het sein ‘brand meester’, waarop het nablussen kon beginnen. De brandweerlieden van Ens hebben hierbij geassisteerd. Over de oorzaak van de brand, is nog niets bekend. 

Foto’s 1 & 2: Ingezonden
Foto’s 3 t/m 6: Maikel Hendriksen
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer