Brandstichting in geparkeerde auto

Rutten – Op woensdag 27 januari rukten politie en brandweer uit voor een wegvervoerbrand aan de Melisse in Rutten. Er bleek daar in een geparkeerde personenauto brand te zijn ontstaan.

De brand werd rond 21:15 uur opgemerkt door een omwonende. Hij kon het nog kleine brandje zelf blussen. De brandweer heeft bij aankomst alleen nog een nacontrole uitgevoerd.

De politie heeft de parkeerplaats afgezet omdat er sporen waren gevonden van brandstichting. Agenten hebben deze sporen veilig gesteld. Hiernaast deed de politie een buurtonderzoek. Bewoners werden gevraagd of ze iets verdachts rondom de auto, voor het uitbreken van de brand, hadden gezien. Dit leverde echter niet veel op.

Getuigen, welke nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Iedere tip is welkom. Een verder onderzoek naar de vermeende brandstichter(s) is nog gaande.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer