Brandende coniferen snel geblust

Emmeloord – Op zondagavond 18 december is er rond kwart over negen een coniferenhaag in brand gevlogen aan de Maasstraat, ter hoogte van de Roerstraat.

De bewoners van een woning aan de Roerstraat merkten de vlammen op in hun tuin en pakten een tuinslang. Zij zijn direct begonnen met blussen, waarna een getuige het overnam. Een overbuurvrouw belde ondertussen naar 1-1-2. Volgens de getuige kwamen de vlammen erg hoog en is door snel optreden uitbreiding naar het huis voorkomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar hoefde uiteindelijk weinig te doen. De vlammen waren al grotendeels gedoofd met de tuinslang. Brandweerlieden hebben alleen nog wat hoeven nablussen.

De politie gaat uit van brandstichting en heeft daarom getuigenverklaringen genoteerd. Of het ook om vuurwerk ging, is volgens de politie nog onduidelijk.
2 reacties op “Brandende coniferen snel geblust”

Opnieuw brand in coniferenhaag – Regio25.nl zei:

[…] zondagavond een coniferenhaag aan de Maasstraat in brand stond, was het maandag rond 21:15 uur opnieuw raak. Een metershoge conifeer in de […]


Opnieuw brand in coniferen – Regio25.nl zei:

[…] zondagavond een coniferenhaag aan de Maasstraat in brand stond, was het maandag rond 21:15 uur opnieuw raak. Een metershoge conifeer in de […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer