Brand tegen voorgevel van woning

Emmeloord – Politie en brandweer zijn donderdagnacht 1 oktober opgeroepen voor een woningbrand aan de Van Diggelenstraat in Emmeloord. Rond 02:00 uur werd er rook opgemerkt, waarna het alarmnummer 1-1-2 werd gebeld.

Bij aankomst van de politie bleek er geen brand in de woning te zijn, echter bleek er wel een fiets en wat andere spullen tegen de voorgevel van een woning in brand te staan. De agenten deden een bluspoging met een brandblusser, maar deze slaagde niet. De gealarmeerde brandweerlieden kwamen even later ook ter plekke en slaagden er wel in het brandje met blusschuim uit te maken. Men heeft hierop de woning geïnspecteerd en geventileerd. De brand bleek niet naar binnen te zijn geslagen. Wel liep de gevel van de woning, ondanks een snelle blussing, wat schade op.

Volgens een buurtbewoonster schijnt een burenruzie tot de brand hebben geleid. De politie gaat daarom uit van brandstichting en zal verder onderzoek doen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer