Brand in transformatorhuisje bij kassencomplex

Luttelgeest – De brandweer is in de nacht van zaterdag 25 maart in actie gekomen voor een forse brand bij een kassencomplex aan de Kalenbergerweg.

Volgens de brandweer betrof het een brand in het transformatorhuisje tussen twee kassen in. Deze werd even na 04:00 uur ontdekt. De brandweer zette meerdere voertuigen uit Marknesse, Vollenhove, Kuinre en Lelystad in om de brand te bestrijden. Het vuur liet zich niet gemakkelijk blussen.

Na ongeveer drie kwartier had de brandweer de brand onder controle. Korte tijd later werd ook het sein ‘brand meester’ gegeven. De rook was deels in het glastuinbouwbedrijf terecht gekomen, waardoor het complex grondig moest worden geventileerd. Rond 06:00 uur kon de brandweer inpakken.

Het transformatorhuisje is in zijn geheel door de vlammen verwoest. Ook ontstond er schade aan en in de kassen. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Er raakte niemand gewond.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer