Boot in Urkervaart uitgebrand

Urk – In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juni is een klein jacht compleet uitgebrand. De boot lag in de Urkervaart ter hoogte van de Stortemelk op Urk.

Om 02:20 uur werd de melding van een scheepvaartbrand bij de hulpdiensten gedaan. Het jachtje dreef naar een andere boot toe, waardoor het gevaar bestond dat het vuur oversloeg. Dit hebben omstanders weten te voorkomen door de brandende boot weg te duwen. De brandweer heeft de brand onder controle gekregen en geblust. De boot brandde helemaal uit en is dan ook niet meer te gebruiken.

Over de exacte oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie sluit in ieder geval brandstichting niet uit. Mensen die rond 02:00 uur iets verdachts bij het water hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Een reactie op “Boot in Urkervaart uitgebrand”

Brandende zeilboot in Urkervaart l Regio25.nl zei:

[…] jaar brandden al meerdere boten uit rond dezelfde plaats in de Urkervaart. Of deze branden met elkaar te maken hebben is nog […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer