Bizar ongeval op de A6

Lelystad – Woensdagavond omstreeks 23:45 uur vond een bizar ongeval plaats op de A6. Een bestuurder van een auto kwam in botsing met een paard dat op de snelweg liep. De automobilist vloog over de kop, maar kwam er wonderwel goed vanaf. Het paard is aan zijn verwondingen overleden.

Een 43-jarige bestuurder uit Lemmer kwam in botsing met een paard dat voor hem opdook op de snelweg. Hij kon het paard niet ontwijken of remmen en kwam na de botsing over de kop in een sloot terecht. Het slachtoffer dat geplankt vervoerd met de ambulance naar een specialistisch ziekenhuis is vervoerd, bleek achteraf alleen wat kneuzingen te hebben. Het paard is als gevolg van zijn verwondingen, kort na het ongeval overleden.

De traumaheli is ter plaatse geweest en de A6 is tussen de afslagen Lelystad Noord en Lelystad, enige tijd afgesloten geweest in verband met onderzoek van het verkeersongevallen analistenteam. Het is op dit moment nog onbekend hoe het paard op de snelweg heeft kunnen komen. Vermoed wordt dat het paard ontsnapt is van/uit een nabijgelegen erf/wei en ongelukkigerwijs de snelweg is opgelopen. Er heeft zich iemand gemeld dat hij de eigenaar is.

Bron: Politie.nl/nieuws
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer