Bijzondere oorzaak van vreemde lucht

Emmeloord – De brandweer is maandagavond 17 augustus in actie gekomen voor stankoverlast in een paar woningen aan de Pallasstraat in Emmeloord.

De brandweer probeerde te achterhalen waar de vreemde lucht vandaan kwam. Men verrichtte metingen in en om de huizen, maar werd daar niets wijzer op. Het vermoeden was dat de stank uit het riool kwam, daarom werden enkele putten schoongemaakt. Maar toen ook dat niet werkte, bleef de brandweer voor een raadsel staan.

Onverwachte oorzaak
Terwijl de brandweer bezig was met het maken van vervolgstappen, kwam een buurman naar de brandweerlieden toe. Hij en zijn vriendin maakten doormiddel van een kleine rookbom bekend aan hun familie dat ze een jongetje zouden krijgen. De blauwe rook, die even door de buurt heen trok, bleek de oorzaak van de stankoverlast te zijn.

De aanstaande ouders werden door de hulpverleners gefeliciteerd waarna de inzet voor de brandweer was afgerond. “Eind goed, al goed”, schrijven de Emmeloordse brandweerlieden op Facebook.

Foto’s: Facebook Brandweer Emmeloord

🚨17-08-2020, 20:25 uur 📟Prio 2, Stank/hinderlijke lucht 🏠Pallasstraat Emmeloord 🚒25-6131 Tijdens onze oefenavond werden…

Geplaatst door Brandweer Emmeloord op Dinsdag 18 augustus 2020Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer