Bestuurder crossmotor opgepakt na achtervolging

Emmeloord – De bestuurder van een crossmotor is dinsdagavond 1 juni door de politie aangehouden na een korte achtervolging in Emmeloord.

Agenten kwamen de crossmotor tegemoet op de Marknesserweg en wilden een controle uitvoeren. Echter ging de bestuurder er met zijn crossmotor vandoor toen hij de politieauto zag. De agenten gingen er vervolgens achteraan.

Na een korte achtervolging ging de crossmotor onderuit op de Wenmaekersstraat. Zo kon de politie de bestuurder – een 18-jarige Emmeloorder – in de kraag vatten. Hij is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, oftewel artikel 5 in de wegenverkeerswet. De jonge man is meegenomen naar het politiebureau.

De politie heeft de crossmotor in beslag genomen. Een officier van Justitie gaat zich over de zaak buigen. Mensen die beelden hebben van de achtervolging, worden gevraagd zich te melden bij de politie.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer