Auto’s botsen op omgewaaide boom A6

Bant – In de nacht van zondag 10 op maandag 11 september ontstond er op de A6 een ravage nadat een boom over de rijbanen was gevallen.

De boom waaide even na half één door een harde windvlaag om en versperde de snelweg tussen Lemmer en Bant. De politie is samen met de brandweer, ambulance & Rijkswaterstaat met spoed ter plaatse gegaan. Onderweg kregen zij bericht dat er inmiddels al drie voertuigen tegen de boom waren gebotst. Daarom werd de A6 vanaf Lemmer richting Emmeloord afgesloten voor het overige verkeer.

De hulpdiensten troffen bij aankomst een ravage aan. Bij één van de auto’s was er een tak door de voorruit gegaan waardoor de bestuurder glas in het gezicht had gekregen. Deze bestuurder is ter controle met de ambulance mee gegaan naar het ziekenhuis. Verder was er vooral sprake van materiële schade.

De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en Rijkswaterstaat heeft bij daglicht gekeken of er meer bomen last hebben gehad van de storm.

Rond 02:00 uur was alles opgeruimd en kon de A6 weer worden vrijgegeven. De betrokken voertuigen zijn met forse schade afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer