Auto’s botsen op Havenstraat

Emmeloord – Op dinsdagochtend 15 mei heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Landbouwkade met de Havenstraat in Emmeloord.

Door nog onbekende oorzaak kwamen even voor half acht twee personenauto’s met elkaar in botsing. Hierdoor tikte één van de voertuigen de gevel van een bedrijf naast de kruising aan. Ook de lamp van een lantaarnpaal werd door de aanrijding vernield.

Eén van de bestuurders raakte bij het ongeluk lichtgewond en is ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, aldus de politie ter plekke. De andere bestuurster kwam met de schrik vrij. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept.

De aanrijding gaf lichte hinder voor het verkeer in de ochtendspits. Op de Landbouwkade is het sinds afgelopen maandag extra druk geworden. Dit omdat de kruising Randweg/Nagelerweg eruit ligt vanwege de aanleg van een rotonde.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer