Auto’s botsen op Espelerweg

Emmeloord – Op de kruising Espelerweg/Espelerlaan heeft vrijdagmiddag 26 maart even na 17:00 uur een forse aanrijding plaatsgevonden.

Een auto raakte een andere auto in de flank door vermoedelijk een voorrangsfout. Het kruispunt is een bekende plek voor dit soort ongelukken.

Na de melding bij 1-1-2 kwamen de politie, ambulance en brandweer met spoed ter plekke. Er zat toen niemand meer in de auto’s dus was er voor de brandweer weinig te doen. Een vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De andere automobilist kwam met de schrik vrij.

De Espelerweg was tussen de Nieuwlandenlaan en de Espelerlaan tijdelijk in beide richtingen afgesloten. Het verkeer werd via de bebouwde kom omgeleid totdat het ongeluk was afgehandeld. De twee zwaar beschadigde auto’s zijn door een berger afgesleept.




Laat een reactie achter

Reactie:



Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer