Automobilist rijdt lantaarnpaal omver

Urk – In de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 januari ontstond een eenzijdig ongeval op Urk. Een automobilist botste tegen een lantaarnpaal, vermoedelijk door het onder invloed zijn van alcohol.

Rond 02:45 uur kwam de melding van een aanrijding op de Vlaak. De 25-jarige bestuurder kwam uit de richting van de Staartweg. Hij reed de Vlaak op en verloor de macht over het stuur. De man reed een lantaarnpaal omver en kwam in de berm tot stilstand.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen zat de Urker nog in zijn auto. Agenten roken een alcohollucht. Daarnaast was de man agressief tegen het ambulancepersoneel. De hulpverleners wisten de man in de ambulance te krijgen. Hij is ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Daar heeft een arts zijn bloed getest op alcohol en verdovende middelen. De bestuurder is aangehouden en het rijbewijs is in beslag genomen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer