Auto volledig door brand verwoest

Emmeloord – Op de Randweg is zaterdagochtend 28 mei een auto volledig door brand verwoest. Er was sprake van veel rookontwikkeling, wat van verre afstand al te zien was.

De twee inzittenden ontdekten, even voor half negen, tijdens het rijden dat er wat mis was met hun cabriolet. Toen zij de Randweg opreden hield de auto er plotseling mee op en vloog de motor in brand. Het vuur verspreidde zich in razend tempo door het voertuig heen. De zwarte rook trok laag over richting de Karel Doormanweg. Bij aankomst van de brandweer stond de cabriolet al volledig in lichterlaaie. Er was geen houden meer aan. Men heeft het vuur snel kunnen blussen met schuim en water.

De weg was tijdelijk voor het verkeer helemaal afgesloten. Rond 10:00 uur was de auto geborgen en kon de rijbaan weer worden vrijgegeven. Niemand raakte bij de brand gewond.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer