Auto vat vlam na aanrijding Espelerweg

Emmeloord – De Espelerweg tussen Emmeloord en Espel is maandag 10 januari een paar uur afgesloten geweest na een botsing tussen twee auto’s.

Het ongeluk gebeurde rond 16:30 uur toen één van de automobilisten via een bushalte wilde keren, zo meldde de politie. Een tegemoetkomende automobiliste kon de keeractie niet ontwijken, waarna de botsing plaatsvond.

Toen de eerste hulpverleners arriveerden bleek dat één van de voertuigen vlam had gevat. Een aanwonende van de Espelerweg greep in met een brandblusser. Daarom hoefden de gealarmeerde brandweerlieden bij aankomst alleen nog maar een nacontrole te doen.

Het persoonlijk letsel viel mee. De betrokkenen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De berging van de zwaar beschadigde auto’s liet even op zich wachten. Rond 19:30 uur kon de Espelerweg pas worden vrijgegeven. Het verkeer werd tijdens de afsluiting omgeleid.

Vaker ongelukken op deze plek
Het stuk provinciale weg ter hoogte van de bushaltes is een plek waar vaker ongevallen plaatsvinden. Het afgelopen jaar waren er meerdere ongelukken over een afstand van een paar honderd meter. Onlangs nog, op 15 december, raakte een auto in een greppel en op 7 maart vorig jaar brak een auto in tweeën na een botsing met twee bomen. Op dezelfde plek vond in mei 2020 een ernstig ongeval plaats. Een 6-jarig meisje kwam toen om het leven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer