Auto uitgebrand op Lemsterweg

Bant – De Lemsterweg tussen Bant en Lemmer was donderdag 15 juli aan het begin van de avond afgesloten vanwege een felle autobrand.

Een personenauto vatte rond 17:30 uur tijdens het rijden vlam. De bestuurster zat samen met drie kinderen in het voertuig. De vrouw wist de auto stil te zetten in de berm en kon de drie kinderen en zichzelf in veiligheid brengen. Het viertal kwam met de schrik vrij.

Het vuur greep snel om zich heen. In de omgeving was korte tijd een flinke zwarte rookpluim te zien. De brandweer werd gebeld en kwam met spoed ter plaatse. Echter was er niets meer aan de auto te redden. Het voertuig brandde compleet uit. De brandweer heeft het vuur geblust.

De Lemsterweg werd na drie kwartier weer vrijgegeven voor het verkeer. Vermoedelijk was kortsluiting de oorzaak van de brand. Een berger heeft het autowrak inmiddels afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer