Auto te water langs Abtsweg

Nagele – Een personenauto is vrijdagavond 15 oktober rond 22:45 uur te water geraakt langs de Abtsweg bij Nagele.

Het voertuig raakte van de weg op de kruising met de Ketelmeerweg, waarna de auto de naastgelegen Zuidermeertocht in reed.

Getuigen van het ongeluk belden 112 en boden eerste hulp. De politie, een ambulance en de brandweer rukten met spoed uit. Eén van de politieagenten, die als eerste ter plekke kwam, sprong in het water om de bestuurster uit de auto te helpen. Zij kon er niet zelfstandig uitkomen. Toen de agent tot boven zijn knieën in het water stond, kwam ook de brandweer met onder andere een duikteam ter plaatse. De hulpverleners hebben samen de vrouw op het droge gekregen.

Volgens de politie raakte de automobiliste niet gewond bij het ongeluk en hield ze er alleen een nat pak aan over. Ambulancepersoneel heeft de vrouw nog wel behandeld om onderkoeling te voorkomen.

Waardoor de vrouw de bocht van de t-splitsing miste, is niet bekend. Haar auto is door een berger uit de tocht gehaald, maar het voertuig zal door de waterschade zijn afgeschreven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer