Auto slaat op A6 over de kop

Nagele – Op de A6 tussen Nagele en Emmeloord is woensdagmiddag 19 april rond kwart over vier een auto over de kop geslagen.

Het ongeluk gebeurde onder het viaduct van de Zuidwesterringweg. Een personenauto sloeg daar over de kop. Ook een bestelbus raakte hierdoor licht beschadigd. Het is onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De automobilist raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Andere betrokkenen bleven ongedeerd.

Door het ongeval ontstond een lange file richting Emmeloord. Volgens de VID stond het verkeer over vier kilometer vast. De twee rijbanen werden afgesloten. Het verkeer kon via de vluchtstrook het ongeval passeren.

De weg lag vol met kleine brokstukken en moest door Rijkswaterstaat worden schoongemaakt. De twee rijbanen zijn rond 18:00 uur weer vrijgeven. Hierna loste de lange file snel op.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer