Auto met hennep duikt de sloot in

Emmeloord – Op de Muntweg, net voor de rotonde met de Banterweg, in Emmeloord heeft donderdagmiddag 20 september een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak vloog even na 13:00 uur een Volkswagen Golf uit de bocht, waarna het voertuig over de kop sloeg en in de sloot naast de weg belandde. De bestuurder werd door getuigen van het ongeval uit zijn auto geholpen. De man kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Echter liep hij tegen de lamp want de automobilist stond gesignaleerd bij de politie. De man werd daarom meegenomen naar het politiebureau. De politie kon nog niet zeggen wie hij is of wat de man verder op zijn kerfstok heeft.

Er werd ook een opmerkelijke vondst in de auto gedaan. In de kofferbak lag een doos vol met stekjes van wietplanten. De zwaar beschadigde auto is door een berger uit de sloot getakeld. De politie heeft het voertuig in beslag genomen voor verder onderzoek.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer