Auto doorgereden na ongeval A6 Emmeloord

Emmeloord – Donderdagavond rond half 10 werden de hulpdiensten van Emmeloord en Ens met gevraagd om met spoed naar de A6 terhoogte van de Vogelkop bij Emmeloord te rijden. Er was daar mogelijk een auto uit de bocht gevlogen en in de berm terecht gekomen.

De politie en ambulance waren al snel ter plaatse en zochten naar de verongelukte auto. Die was tot velden en wegen niet te bekennen. Na een kwartier zoeken door politie, ambulance en brandweer is de zoektocht opgeheven, de auto was niet gevonden.

Waarschijnlijk is een auto wel uit de bocht gevlogen en toen heeft bestuurder 112 gebeld. Het duurde waarschijnlijk voor hem te lang en is toen maar verder gereden. De meldkamer heeft de bestuurder proberen te bereiken per telefoon, of dit gelukt is is niet bekend. De hulpdiensten zijn na de opheving weer terug naar hun standplaats gegaan.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer