Auto botst tegen boom langs N50

Ens – Een personenauto is dinsdagochtend 14 februari rond kwart over zeven tegen een boom gebotst langs de N50 tussen Emmeloord en Ens.

Een automobilist verloor in een flauwe bocht vermoedelijk de macht over het stuur, waardoor de auto van de weg raakte en tegen een boom in de berm tot stilstand kwam. De automobilist raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel werd ook een traumahelikopter de lucht ingestuurd. Echter bleek zijn komst, na een schouw van de hulpdiensten, niet nodig.

De rechterrijbaan van de N50 was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Specialisten van de politie hebben ter plekke onderzoek verricht naar de precieze toedracht van het éénzijdig ongeluk. De auto raakte door de klap zwaar in de kreukels en is door een berger afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer