Auto botst hard op landbouwvoertuig

Emmeloord – Een aanrijding tussen een trekker met aanhanger en een bestelauto heeft maandagavond 16 oktober voor veel schade gezorgd.

De bestelauto botste even voor 23:00 uur op de aanhanger van de trekker in een flauwe bocht van de Hannie Schaftweg. De weg lag hierdoor bezaaid met glas en brokstukken. De auto eindigde door de harde klap in een sloot. Volgens een getuige had de bestuurder van de tractor de aanrijding niet direct door, waarna hij is gekeerd en de auto in de sloot zag liggen. Hij en andere omstanders verleenden eerste hulp. De automobilist is even later door ambulancepersoneel aan lichte verwondingen ter plekke behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De Hannie Schaftweg was, tussen de Urkerweg en de Pilotenweg, ongeveer anderhalf uur afgesloten voor het verkeer om alle troep op te ruimen en de zwaar beschadigde auto te bergen. De precieze toedracht van het ongeluk is onbekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer