Aanrijdingen door gladheid en stuifsneeuw

Noordoostpolder – Maandagavond 21 januari vonden tengevolge van gladheid, stuifsneeuw en glijpartijen, diverse aanrijdingen plaats in de Noordoostpolder. Er raakte niemand gewond. Wel was er veel blikschade.

Rond 17.45 uur raakte een vrouw uit Sint Nicolaasga in een slip op de Espelerringweg. Een tegenligger kon de glijdende auto niet meer ontwijken waarna de auto’s elkaar aan de voorzijde raakten. De auto van de vrouw eindigde met de neus in de bermsloot. Geen van de inzittenden raakte gewond.

Glijpartij busje eindigt in weiland
Rond 21.00 uur, op de A6 richting Swifterbant, verloor de bestuurder van een bestelbus de controle over zijn voertuig door plotselinge gladheid. Het busje raakte in een slip en ging dwars de berm in, over een slootje heen en kwam op zijn zijkant in het weiland tot stilstand. De bestuurder, een man uit Hoofddorp, bleef wonderwel ongedeerd. Het bestelbusje is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Auto van het talud af
Omstreeks 22.20 uur raakte een man uit Leeuwarden in de problemen op de A6. Hij reed vanuit Lelystad richting Emmeloord en raakte door gladheid in een slip. Daarbij gleed de auto de berm in en het talud af. Ook hier bleef het alleen bij schade aan de auto.

Bron: Politie.nl/nieuws
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer