Aanhoudingen voor incident met heftruck

Urk – De politie heeft dinsdag 9 maart een tweede verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een aanrijding met een heftruck.

Het incident vond zaterdagavond 6 maart rond 22:15 uur plaats op de Griend op Urk. Vlak hierna troffen agenten een gewonde man op straat aan.

Het slachtoffer, een 24-jarige Urker, bleek door een heftruck te zijn aangereden. De jongeman is met ernstig beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Heerenveen gebracht en later naar het UMC in Groningen vervoerd.

Twee aanhoudingen
De bestuurder(s) van de heftruck sloeg(en) na de aanrijding op de vlucht. Op maandag 8 maart heeft een 19-jarige Urker zich gemeld bij de politie en daarop is hij aangehouden. Een 18-jarige man, ook uit Urk, is dinsdag aangehouden nadat ook hij zich bij de politie had gemeld. Beiden worden zijn verdachte van het heftruck-incident. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Verder onderzoek
Het is nog onbekend of er opzet in het spel was. Wat er precies is gebeurd en wie hierbij betrokken zijn, wordt nog door de politie onderzocht. Er is sporenonderzoek gedaan, er zijn getuigen gehoord en camerabeelden bekeken.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer