Aanhouding na brand Dokter Jansencentrum

Emmeloord – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend 2 mei gealarmeerd voor een brand bij het Dokter Jansencentrum aan de Urkerweg in Emmeloord. Deze bleek te woedden in het gedeelte van de PI-groep, een woonvorm voor mensen die begeleid wonen.

De brandweer, ambulance en politie kwamen met meerdere voertuigen ter plaatsen. Er bleek brand te woedden in een kamer op de derde verdieping. De afdeling werd in zijn geheel ontruimd. Het brandje was snel geblust. Volgens de brandweer ontstond wel flinke brandschade op de kamer. Ambulancepersoneel heeft diverse personen gecontroleerd op rookinhalatie. Er hoefde uiteindelijk niemand met de ambulance mee. De brandweerlieden hebben de verdieping geventileerd en konden al snel retour kazerne.

Vermoedelijk heeft een tiener, wonend op de afdeling, brand gesticht in zijn kamer. De exacte oorzaak is nog niet bekend. De tiener is in ieder geval aangehouden en zal op het politiebureau verhoord worden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer