Aanhanger kantelt op rotonde N331

Marknesse – Op de rotonde Marknesserweg (N331) met de Emmeloordseweg is vrijdag 28 mei een grote aanhanger achter een trekker gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 14:15 uur. De container op de aanhanger was volgeladen met puin en zand. Vermoedelijk ging de trekker te hard door de bocht, waardoor de in totaal 29 ton wegende aanhanger kantelde. Niemand raakte hierbij gewond.

De bergings- en opruimwerkzaamheden hebben enkele uren geduurd. De aanhanger moest met een hijskraan overeind worden getakeld. Vervolgens werd de aanhanger gehesen en op een vrachtwagentrailer gezet. Zo kon de zwaar beschadigde aanhanger worden afgevoerd. Ondertussen werd het puin en zand, dat grotendeels in de berm en greppel naast de weg lag, opgeruimd. Na deze werkzaamheden is het wegdek schoongemaakt.

Het verkeer op de Marknesserweg heeft zeker tot 17:30 uur hinder gehad omdat een deel van de rotonde was afgesloten. Verkeersregelaars werden ingezet om de files te beperken. Inmiddels is de rotonde weer geheel vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer