2 meldingen houd brandweer bezig in Emmeloord

Emmeloord – Rond 4 uur zaterdagmiddag kwam er een melding binnen van een woningbrand aan de Saturnusstraat in Emmeloord. 1 minuut later werd er opgeschaald naar ‘Middelbrand’ waardoor er meerdere voertuigen gealarmeerd werden.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het niet zo erg te zijn als ingeschat. Er stond enkel een coniferen heg in de brand, alleen stond de heg wel tegen de woning aan. De hoogwerker uit Lelystad, die ook gealarmeerd was, is afgemeld op de A6.

Nadat alles was opgeruimd kreeg de brandweer opnieuw een melding. Er zou bij kerkcentrum ‘De Ontmoeting’ aan de Europalaan een brandlucht zijn geroken. Hier bleek het ook wel mee te vallen. Achter het kerkcentrum was een vuurkorf aangestoken.

Na een kleine verkenning is de brandweer uiteindelijk naar de kazerne gegaan. Hoe de coniferen heg in brand is geraakt is niet bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer