Fietser zwaar gewond na aanrijding Luttelgeesterweg Marknesse

Marknesse – Een 14-jarige jongen is woensdagmiddag zwaar gewond geraakt bij een aanrijding. De jongen werd aangereden door een auto.

Het ongeval gebeurde op de Marknesserweg ter hoogte van de Luttelgeesterweg. De jongen wilde oversteken om richting Luttelgeest te fietsen. Hierbij zag hij een naderende auto over het hoofd en werd volop geraakt. Hierna kwam de jongen 5-7 meter verderop op de grond terecht, waardoor hij ernstig hoofdletsel op heeft gelopen. De jongen fietste met een aantal vrienden, net na de aanrijding praatten de vrienden tegen hem, maar hij reageerde niet.

Het ambulancepersoneel heeft de jongen onder begeleiding van de politie overgebracht naar een ziekenhuis in Zwolle. Het ongeval trok veel bekijks door scholieren en bekenden van het van het slachtoffer. Inmiddels is het slachtoffer stabiel en ligt nog in het ziekenhuis.

De weg is ongeveer anderhalf uur afgesloten geweest voor het verkeer vanwege het politieonderzoek.

De Bonifatius Mavo, de school waar de jongen op zit, heeft woensdag een speciale avond voor vrienden en betrokkenen georganiseerd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer