Zorgpost ontruimd vanwege brandje

Emmeloord – Een brandje in een spouwmuur van Apotheek Noordoostpolder liet de brandweer en politie maandag 28 mei uitrukken.

Omstreeks 12:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Uit de muur aan de voorzijde van het pand aan de Koningin Julianastraat kwam rook, aldus een medewerker van de apotheek. Een hovenier, welke bezig was rond het pand, trad adequaat op en zette een brandslang uit het gebouw in. Hij wist erger te voorkomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft een nacontrole gedaan. Men hoefde niet meer te blussen. Vermoedelijk ontstond het brandje tijdens het verbranden van onkruid.

In de zorgpost zitten, naast de apotheek, ook een huisarts en een verloskundige gevestigd. De gehele zorgpost was korte tijd door het brandje ontruimd. Personeel en klanten stonden ongeveer een half uur te wachten op straat totdat de brandweer het sein ‘veilig’ gaf.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer