Zoektochten naar Jan zonder resultaat

Urk – Honderden mensen waren zondag 10 april op de been om te helpen zoeken naar de sinds zaterdag vermiste 17-jarige Jan Baarsen uit Urk. Door heel het dorp is naar hem gezocht, zonder resultaat.

Zondagochtend werden burgers via Social Media opgeroepen om mee te helpen zoeken naar Jan. Hier werd massaal op gereageerd. Vanaf de Harmpje Visserschool zijn tientallen groepen Urk ingegaan en wezen zoeken. Al snel hierna werd een tweede zoekactie op touw gezet. Om 14:00 uur waren honderden mensen aanwezig bij de voetbalvelden, om in het Urkerbos te gaan zoeken. Iedere vierkante meter is daar afgezocht. Uiteindelijk heeft niemand een spoor van Jan opgevangen, daarom werden de burgerzoekacties rond 16:00 uur gestaakt.

De politie en organisatie van de zoektochten schatten het aantal deelnemers rond de 1.000. Helaas is Jan nog altijd vermist. De hulpdiensten zetten daarom het onderzoek en de zoekacties de komende dagen nog voort.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer