Woning zwaar beschadigd door brand

Urk – Op de vroege morgen van zondag 2 november heeft er korte tijd brand gewoed aan de Lange Dam op Urk. Hierbij is een woning zwaar beschadigd geraakt.

De brand brak rond 05:15 uur uit bij een scooter die tegen de gevel van een woning stond. Door de hitte vatte de gevel ook vlam. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse. Door snel optreden was de brand snel onder controle. Nadat het vuur gedoofd was, werden omliggende woningen ook gecontroleerd. Hier bleek de brand niet op overgeslagen. De keuken en de gevel, van de woning waar de brand voor woedde, hebben grote schade opgelopen. De scooter is volledig verwoest door de vlammen.

Volgens de brandweer konden de bewoners hun woning op tijd verlaten. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Er raakte verder niemand gewond.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer