Wielrenner ernstig gewond na aanrijding

Emmeloord – Een wielrenner is zaterdag 18 april 2015 ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Amsterdamweg in Emmeloord.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17:15 uur op de kruising met de Kamperweg. De wielrenner wilde bij een fietsoversteekplaats de weg oversteken, maar werd over het hoofd gezien door de bestuurder van een busje. Een harde klap was hierop het gevolg.

Toevallig passerende EHBO’ers verleenden eerste hulp aan het slachtoffer totdat de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Vanwege de ernst van het letsel werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Deze hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De politie heeft onderzoek verricht naar de exacte toedracht van het ongeval. De Amsterdamweg was daarom ook enige tijd afgesloten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer