Wielrenner beroofd van racefiets

Tollebeek – Wielrenner Remco Grasman uit Emmeloord is woensdagmiddag 21 april op een gewelddadige manier beroofd van zijn racefiets.

Dit gebeurde op de Karel Doormanweg ter hoogte van huisnummer 54 bij Tollebeek.

Grasman reed op zijn zwart met rode racefiets toen hij rond 14:40 uur werd klemgereden door een witte bestelwagen (Opel Combo) met gele kentekenplaten. De wielrenner viel op de grond en de twee daders gingen er met de fiets vandoor in de richting van Emmeloord.

Getuigen gezocht
Hebt u deze beroving zien gebeuren? Of hebt u de witte bestelwagen zien rijden? De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

De berovers droegen een zwarte muts en hadden een mondkapje voor. Verder is er geen signalement van hen bekend.

Een racefiets met veel waarde
Remco Grasman laat via Facebook weten dat hij er goed vanaf is gekomen. “Ik zou aankomende zaterdag een trainingstijdritje rijden dus ik was het materiaal even aan het testen. Dus ook met de 2 spoke wedstrijdwielen. De fiets is helemaal naar mijn maten opgebouwd, dus inclusief een 3D Speeco stuur.”, schrijft de sporter.

Gisteren ben ik op een laffe gewelddadige manier van mijn tijdritfiets beroofd tijdens de training. Ik zou aankomende…

Geplaatst door Remco Grasman op Donderdag 22 april 2021Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer