Weg bezaaid met wortelen na ongeluk

Nagele – Op de Vliegtuigweg heeft woensdagavond 13 november even voor 20:00 uur een fors ongeluk plaatsgevonden.

Een trekker met aanhanger, met daarop kisten vol met wortelen, en een tegemoetkomende vrachtwagen wilden elkaar passeren maar dat ging, mede door de smalle weg, fout. Een aantal kisten vielen van de aanhanger en vernielden de cabine van de truck. Ook kwam de weg vol te liggen met honderden penen.

Lichte verwondingen
De vrachtwagenchauffeur had een engeltje op zijn schouder. De man kreeg in de cabine een hoop wortels over zich heen en raakte door glasscherven licht gewond maar verder kwam hij met de schrik vrij. De chauffeur is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. De bestuurder van de trekker kwam er ongedeerd vanaf.

Wegafzetting
De Vliegtuigweg was urenlang afgesloten voor het verkeer vanwege schoonmaakwerkzaamheden en de berging. Boeren hebben gezamenlijk de wortels opgeruimd.

De vrachtwagen kwam door het ongeluk vast te zitten in de berm met modder. Een truck van Stouwdam Berging heeft de vrachtwagen uit de drek getrokken en afgesleept. Hierna kon de weg weer worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer