Vrouw op fiets gewond na aanrijding

Emmeloord – Een fietsster is zaterdagochtend 29 augustus gewond geraakt na een aanrijding in de Sterrenbuurt van Emmeloord.

Het ongeval gebeurde om kwart over 8 op de kruising Metorenstraat/Herculesstraat. De vrouw werd op haar fiets geschept door een personenauto. Zij kwam ten val en raakte gewond. Vermoedelijk zagen de twee elkaar over het hoofd, maar de exacte toedracht van de aanrijding is nog onduidelijk.

De ambulancedienst kwam ter plaatse en nam de vrouw in behandeling. Haar verwondingen bleken niet ernstig, maar ze werd voor controle naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De automobiliste bleef ongedeerd, alleen was ze erg geschrokken.

De fiets kwam door de aanrijding onder de auto klem te zitten. Agenten hebben de tweewieler er onder vandaan gehaald. De schade aan de fiets en de auto viel mee en is te herstellen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer