Vrachtwagen en auto botsen op A6 

Emmeloord – Een automobilist is vrijdagochtend 13 oktober gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen op de A6 bij Emmeloord.

Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen omstreeks half acht met elkaar in botsing op de A6 tussen De Munt en de Vogelkop. De personenauto raakte door de klap van de weg en belandde in de struiken. De bestuurder raakte daarbij gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook de brandweer kwam ter plaatse omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling, maar bij aankomst was de automobilist al uit het voertuig. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeluk. Hierdoor was de rechter rijstrook enige tijd afgesloten. Een file was het gevolg. Rond 10:00 uur was de A6 richting Lelystad weer vrij voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer