Voetgangster gewond na aanrijding met politieauto

Emmeloord – Een politievoertuig en een voetgangster kwamen maandagochtend 3 oktober met elkaar in aanrijding op de Urkerweg ter hoogte van de Scandinaviëlaan in Emmeloord.

Een politieauto, zonder blauwe lampen of sirene, schepte rond 06:15 uur een voetgangster bij de oversteekplaats van het kruispunt. De vrouw werd zo’n tien meter meegesleurd en viel toen op het asfalt. Twee ambulances waren snel ter plekke en zijn gestart met behandeling van het slachtoffer. Na enige tijd is men met spoed richting het ziekenhuis vertrokken. Volgens de politie liep het slachtoffer letsel op aan haar hoofd en arm.

Ten tijde van de aanrijding reed er een rode Mini vanuit de richting Scandinaviëlaan. De politie komt graag in contact met deze bestuurder voor een getuigenverklaring. Bellen kan naar het tactisch verkeersteam via 0900-8844.

De Urkerweg was urenlang deels afgesloten voor onderzoek. Een specialistisch team heeft alle sporen veilig gesteld en de situatie in kaart gebracht. Rond 10:00 uur was de weg weer vrij.
Een reactie op “Voetgangster gewond na aanrijding met politieauto”

Voetganger gewond in aanrijding met politieauto - Noordoostpolder zei:

[…] Regio25nl zou het gaan om een aanrijding waarbij een voetganger gewond is […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer