Vermiste Jan levenloos gevonden

Urk – In de Urkervaart is maandagavond 11 april opnieuw een zoekactie gestart naar de vermiste Urker Jan Baarssen (17). Dit nadat een schoen van Jan werd gevonden vlak langs het water naast het industrieterrein. Hulpdiensten vonden rond 01:30 uur het levenloze lichaam van de vermiste jongen.

Brandweerlieden en personeel van Stichting Opsporingsapparatuur Drenkelingen (SOAD) hebben zo’n drie uur lang de gehele Urkervaart doorzocht. Even leek het er op dat men niets kon vinden. Echter vond men na de pauze een lichaam in het water.

De recherche heeft dinsdagnacht onderzoek gedaan naar het lichaam. Al snel kon de politie bevestigen dat het lichaam inderdaad van Jan Baarssen is. Hierop is de zoekactie definitief beëindigd.

Jan werd maar op 400 meter, van de plek waar hij verdween, gevonden. De politie gaat uit van een fataal ongeluk. Volgens een woordvoerder is een misdrijf daarom uitgesloten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer