Verkeerschaos na ongeluk op Ketelburg

Flevoland – Op zondagmiddag 10 april vond er een ongeluk plaats op de Ketelbrug (A6) tussen Lelystad en Emmeloord. Een personenbusje en een auto botsten hier achter op elkaar. Door het ongeval moest de A6 worden afgesloten.

Al snel na de aanrijding ontstond er een lange file in de richting van Emmeloord. De hulpdiensten baanden zich een weg door het verkeer heen. Eenmaal bij aankomst klaagde een vrouw over nekletsel. Daarom heeft de brandweer, in samenwerking met de ambulance, het slachtoffer uit de auto bevrijd. De vrouw is hierna ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend raakte alleen de vrouw gewond. Overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De aanrijding zorgde voor flinke verkeersoverlast. Ondanks een omleiding door Rijkswaterstaat, stond er toch zo’n tien kilometer file richting het noorden. Rond 16:30 uur was het ongeluk afgehandeld en kon de weg weer worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer