Verdachten opgepakt voor hennepteelt

Emmeloord – Woensdagochtend 11 mei hielden agenten twee verdachten aan nadat in een woning een hennepkwekerij werd ontdekt.

Rond 10.00 uur zagen surveillerende agenten een auto parkeren bij een woning aan de Marknesserweg. Bij controle van het kenteken bleek het voertuig in de politiesystemen voor te komen met betrekking tot de Opiumwet. Twee mannen waren uit de auto gestapt en de woning ingegaan. Toen zij even later weer naar buiten kwamen, hielden agenten hen staande en controleerden de auto. Daarin vonden zij meerdere goederen die gebruikt worden voor hennepteelt.

Hierop gingen agenten de woning in en troffen daar een hennepkwekerij aan bestaande uit ruim 500 hennepplanten. De twee mannen, 52 jaar uit Capelle aan den IJssel en 44 jaar uit Hilversum, werden aangehouden. De kwekerij werd ontmanteld. Een nader onderzoek is ingesteld.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer