Verdachte steekpartij Oldewiede aangehouden

Almere – Dinsdagmiddag is een 26-jarige man gewond geraakt in zijn gezicht na een steekpartij op Oldewierde. Het slachtoffer en de dader kregen onenigheid waarna de dader het slachtoffer in het gezicht stak, en vluchtte.

Rond 17:00 kwam er op de meldkamer een melding binnen van de steekpartij in Almere Haven. Meerdere politie eenheden gingen er op af, en er werd een zoekactie op touw gezet. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Het slachtoffer is door de ambulance dienst onderzocht en naar een ziekenhuis overgebracht. Deze kon s’avonds gelukkig alweer naar huis. Rond 20:00 werd de uitgebreide zoekactie gestaakt. Omdat bekend was wie de verdachte was, en deze een bekende was van politie werd er op specifieke locatie’s gezocht. Rond middernacht werd de verdachte, een 23-jarige Almeerder aangehouden in een schuurtje in de wijk De Wierden.

De wijkagent had enkele uren voor het incident nog persoonlijk contact met zowel het slachtoffer als de verdachte gehad, van onenigheid tussen de twee was op dat moment geen sprake. De wijkagent heeft ook nog een huisbezoek gepleegd in verband met de thuissituatie van de verdachte. Hieruit bleek echter niet dat deze in psychische nood verkeerde. De recherche onderzoekt wat de aanleiding en de omstandigheden zijn geweest waardoor dit incident heeft plaatsgevonden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2018 Regio25.nl - Disclaimer