Verdachte met vuurwapen door arrestatieteam ingerekend

Almere – Woensdagochtend is een 20-jarige man uit Almere door een arrestatieteam aangehouden bij een benzinestation in Almere Buiten. De verdachte werd door de recherche van basiseenheid Almere Stad Oost gezocht vanwege mogelijk illegaal vuurwapenbezit. In de auto is een vuurwapen met munitie aangetroffen. De verdachte zit vast en is in verzekering gesteld.

Rond 11.40 uur gingen specialisten van het arrestatieteam Noord Oost Nederland tot actie over toen de verdachte in een auto nabij het tankstation aan de Hopperzuigerstraat tot stilstand kwam. Binnen enkele seconden was de man geboeid en werd hij overgebracht naar een politiebureau. In de auto werd een geladen vuurwapen met munitie aangetroffen en in beslag genomen. De recherche van Almere Stad Oost kwam de Almeerder op het spoor tijdens een lopend onderzoek. Verwacht wordt dat de verdachte vandaag wordt voorgeleid voor de rechter commissaris.

Bron: Politie.nl/nieuws
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer